Nieuws

Uitnodiging Dinermeeting Bladder EpiCheck Amsterdam

Verplaatsing dinermeeting Innovation in NMIBC Detection!

17 maart 2020

Vanwege de huidige omstandigheden zijn wij helaas genoodzaakt de bijeenkomst op 23 maart te annuleren. Wij houden u op de hoogte betreffende een nieuwe datum!

Nieuwe Accountmanagers Radiologie!

1 maart 2020

Wegens uitbreiding van ons product portfolio is het ons een genoegen 2 nieuwe accountmanagers Radiologie te verwelkomen.
Bart Beijloos en Martijn de Bruijn gaan respectievelijk in rayon noord en rayon zuid als accountmanager met veel enthousiasme en gedrevenheid de relatie met onze huidige klanten voortzetten en ons klantenbestand verder uitbouwen. Zowel Bart als Martijn hebben jarenlang ervaring in de buitendienst en specifiek op het gebied van de radiologie.
Wij wensen Bart en Martijn veel succes en plezier in hun nieuwe functie en kijken uit naar een aangename samenwerking!

 Directie MML-Medical

BiopSafe

BiopSafe. Werk veilig met formaldehyde bij biopsies.

6 februari 2020

*product update*
Per 1 februari is MML-Medical BV de Nederlandse distributeur van de Biopsafe. de komende weken zullen we u uitgebreid informeren over dit product en de gevaren van het werken met Formaldehyde.

Nieuwe Accountmanager Urologie!

1 januari 2020

Wegens uitbreiding van ons product portfolio is het ons een genoegen Pieter van Niel als nieuwe accountmanager Urologie te verwelkomen.
Pieter heeft jarenlang ervaring in de urologie, onder andere bij de EAU en gaat als accountmanager urologie in heel Nederland met veel enthousiasme en gedrevenheid de relatie met onze huidige klanten voortzetten en ons klantenbestand verder uitbouwen.
Wij wensen Pieter veel succes en plezier in zijn nieuwe functie en kijken uit naar een aangename samenwerking!

 Directie MML-Medical

Bladder EpiCheck

Dr. J. Boormans in het Erasmus MC start met pilot Bladder EpiCheck

9 juli 2019

Dr. J. Boormans in het Erasmus MC start met een pilot om de waarde van de Bladder EpiCheck bij nacontrole blaaskanker te evalueren.

NBC Congrescentrum

NVS voorjaarssymposium

11 maart 2019

Vrijdag 22 maart zijn wij aanwezig op het NVS voorjaarssymposium in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein. Het thema van deze dag is kwaliteitszorg en straling. Wij zullen aanwezig zijn met ons uitgebreide pakket van Stralingsbescherming. 

Binnenzak vest 103

2 nieuwe binnenzakken

1 februari 2019

Vanaf heden zullen al onze straling beschermende vesten en rokken geleverd worden met 2 nieuwe binnenzakken. Hiermee komen de bestaande zakken aan de buitenzijde van de rokken te vervallen. Dit geeft u meer opbergmogelijkheden en een nog strakker design.

Meer lezen

De website voor onze koperspiralen is LIVE

18 januari 2019

U kunt hier alle informatie vinden over de TCu380A en Multi-arm CU 375 standaard en short. Ook kunt u als professional een sample aanvragen van onze koperspiralen. www.koper-spiraal.nl

Synergo vertegenwoordiging MML Medical

Vertegenwoordiging therapie voor blaaskanker SYNERGO

12 december 2018

MML Medical is trots op de nieuwe samenwerking met Medical Enterprise Europe voor de vertegenwoordiging binnen de Benelux van Synergo RITE in de strijd tegen niet-spierinvasieve blaaskanker.

MML Medical-REMIX color series

MML Medical introduceert de REMIX color series

16 november 2018

De stralingsbeschermende kleding van MML Medical is nu leverbaar in een mix van Revolution kleuren die u zelf naar wens kunt samenstellen! Wilt u een blauw loodschort met oranje accenten of groen loodschort met gele accenten. Het kan allemaal met de Revolution kleuren. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden neem dan contact met ons op.

MML-stralingsbeschermingsfolder-1

Nieuw IEC richtlijn van kracht: stralingsbeschermende kleding van MML Medical is ‘GESLAAGD’!

24 augustus 2018

Materialen die gebruikt worden om stralingsbeschermende kleding van te maken, moeten testen ondergaan om aan te tonen dat zij voldoende bescherming bieden. 

Hoogwaardige stralingsbeschermingsproducten zijn essentieel

Hoogwaardige stralingsbeschermingsproducten zijn essentieel

16 maart 2018

Wanneer er gewerkt wordt in ruimtes waar men gebruik maakt van röntgenstraling zijn hoogwaardige stralingsbeschermingsproducten essentieel. Deze informatieve video gaat over blootstelling aan straling gedurende een ingreep.

Contact

Heeft u vragen, of wilt u graag meer informatie over één van onze producten? Neem dan contact op met MML-Medical.
Bel ons op (0315) 642645 of mail ons op info@mml-medical.nl.
U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Administratieve informatie
BTW nr. NL850589861B01
KvK 52769895

Stel een vraag

Versturen

Delen

Privacystatement                    © MML-Medical