Nieuws

BiopSafe podcast

MML-Medical podcast  Biopsafe

8 mei 2024

In deze aflevering hebben we een gesprek met Perci Stubbs van het Haaglanden Medisch Centrum over de risico's van Formaldehyde op de werkvloer en in de gezondheidszorg. Formaldehyde is een gevaarlijke stof die kanker kan veroorzaken. Veilig werken met Formaldehyde, vooral bij biopsies, is cruciaal. Zorg voor voldoende bescherming tegen blootstelling aan deze gevaarlijke stof.

Formalhyde gevaarlijk of niet

Formaldehyde: gevaarlijk of niet?

30 april 2024

Neem jij en/of jouw collega’s biopten af? Dan nodigen wij jou graag uit voor een lunchmeeting  ‘Formaldehyde, gevaarlijk of niet?” op 2 juli in Utrecht.  Daar bespreken wij alle gevaren van formaldehyde, de eisen van met Ministerie, en manieren om de blootstelling te vermijden. 
Formaline staat op de lijst van kankerverwekkende stoffen en processen van het Ministerie van Sociale zaken en werkgelegenheid (SZW). Werkgevers zijn hierdoor verplicht om hun medewerkers te beschermen tegen blootstelling aan deze potentieel gevaarlijke stof. Kom daarom naar de lunchmeeting op 2 juli, waar Percy Stubbs - Adviseur Gevaarlijke stoffen en Voorzitter landelijke werkgroep 'Cytostatica' en 'veilig werken met geneesmiddelen' u meer gaat vertellen over de gevaren en ook de beschikbare hulpmiddelen om blootstelling te vermijden. Een mooie kans om tijdens een gezellig lunch om met jouw collega’s te sparren over dit onderwerp! De uitnodigging tref je hieronder via de link.

MML-Medical

Vacature junior accountmanager

20 juli 2023

Wij zoeken een fulltime junior accountmanager!
MML-Medical is op zoek naar een mensgerichte, vakinhoudelijke expert die werkt vanuit zijn hart.
De accountmanager die wij zoeken heeft flair en overtuigingskracht.
Een echte gunfactor en een drive om te winnen.
Heb je kennis en ervaring binnen onze industrie, dan raken wij zeker enthousiast, dit is echter geen vereiste.

Rayscape

Nieuw! Rayscape

29 juni 2023

Rayscape is dé oplossing voor het beoordelen van CT en XR beelden. Dit innovatieve product maakt gebruik van Artificiële Intelligentie om de beelden sneller en accurater te analyseren dan ooit tevoren. 

Embolisatie

Nieuw! Embolisatie Embozene en Tandem beads

1 maart 2022

Om ons oncologie pakket compleet te maken zijn wij sinds 1 maart distributeur geworden van Embozene en Tandem beads. Het totaalpakket aan oncologie producten zorgt ervoor dat u alles binnen 1 bedrijf kunt vinden met uw vertrouwde aanspreekpunten. Naast RFA, MWA, en Cryo ablatie staan we nu ook voor u klaar met een mooi pakket aan embolisatie producten. 

Embozene biedt u een zeer ruime keuze in verschillende maten partikels van 40 μm tot 1300 μm en heeft een lange houdbaarheid van 3 jaar. Embozene wordt ingezet voor A.V.M (arterioveneuze malformaties), hypervasculaire tumoren (H.V.T) zoals myomen en hepatomen. Daarnaast kan het bijvoorbeeld worden ingezet bij prostaat embolisatie’s (PAE en BPH)

Embozene Tandem Deb-tace wanneer een hoge precisie gewenst is. 

Nacontrole van blaaskanker met behulp van de Bladder EpiCheck als alternatief voor cystoscopie

11 april 2020

In veel ziekenhuizen is het momenteel beperkt mogelijk om reguliere (poli)klinische verrichtingen uit te voeren. Voor patiënten die blaaskanker hebben gehad en worden gevolgd middels cystoscopieën betekent dit dat deze controles in beperkte mate of zelfs geen doorgang kunnen vinden. Sanquin Diagnostiek B.V. biedt in samenwerking met OLVG Lab BV en MML Medical de “Bladder EpiCheck” aan die kan worden ingezet als mogelijk alternatief voor een cystoscopie en een bezoek aan het ziekenhuis.

Bron: www.sanquin.org/nl

Bladder EpiCheck

Nieuw! Epicheck@Home

2 april 2020

Binnenkort starten wij in samenwerking met Sanquin Diagnostiek het Epicheck@Home project. De follow-up controles bij NIMBC kunnen straks volledig home based!

Hoe werkt het?
1. U stuurt de test naar de patiënt.
2. De patiënt stuurt zijn urine in.
3. Sanquin Diagnostiek analyseert.
4. U krijgt de uitslag.
5. Uitslag negatief: overweeg een cystoscopie over te slaan.

Wilt u op de hoogte gehouden worden? Meld u dan aan via info@mml-medical.nl

Binnenzak vest 103

Nieuwe binnenzakken

1 februari 2019

Vanaf heden zullen al onze straling beschermende vesten en rokken geleverd worden met 2 nieuwe binnenzakken. Hiermee komen de bestaande zakken aan de buitenzijde van de rokken te vervallen. Dit geeft u meer opbergmogelijkheden en een nog strakker design.

MML Medical-REMIX color series

MML Medical introduceert de REMIX color series

16 november 2018

De stralingsbeschermende kleding van MML Medical is nu leverbaar in een mix van Revolution kleuren die u zelf naar wens kunt samenstellen! Wilt u een blauw loodschort met oranje accenten of groen loodschort met gele accenten. Het kan allemaal met de Revolution kleuren. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden neem dan contact met ons op.

Contact

Heeft u vragen, of wilt u graag meer informatie over één van onze producten? Neem dan contact op met MML-Medical.
Bel ons op (0315) 642645 of mail ons op info@mml-medical.nl.
U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Administratieve informatie
BTW nr. NL850589861B01
KvK 52769895

Stel een vraag

Versturen

Delen

Privacystatement                    © MML-Medical