Nieuws

Embolisatie

Nieuw! Embolisatie Embozene en Tandem beads

1 maart 2022

Om ons oncologie pakket compleet te maken zijn wij sinds 1 maart distributeur geworden van Embozene en Tandem beads. Het totaalpakket aan oncologie producten zorgt ervoor dat u alles binnen 1 bedrijf kunt vinden met uw vertrouwde aanspreekpunten. Naast RFA, MWA, en Cryo ablatie staan we nu ook voor u klaar met een mooi pakket aan embolisatie producten. 

Embozene biedt u een zeer ruime keuze in verschillende maten partikels van 40 μm tot 1300 μm en heeft een lange houdbaarheid van 3 jaar. Embozene wordt ingezet voor A.V.M (arterioveneuze malformaties), hypervasculaire tumoren (H.V.T) zoals myomen en hepatomen. Daarnaast kan het bijvoorbeeld worden ingezet bij prostaat embolisatie’s (PAE en BPH)

Embozene Tandem Deb-tace wanneer een hoge precisie gewenst is. 

Disposable mondmasker type IIR (EN14683)

Disposable mondmasker type IIR (EN14683) Nu op voorraad!

8 mei 2020

Mondneusmasker 3-laags, chirurgisch, EN 14683: 2019 Type IIR voorzien van oorlussen, draagt comfortabel. Deze chirurgische mondneusmaskers voldoen aan de richtlijn voor Medische Hulpmiddelen en aan de NEN-EN 14683 norm.

Verpakt per 50 stuks in een doosje. Omdoos 40 doosjes à 50 stuks (totaal 2000 stuks) Levertijd 2/3 werkdagen

Nacontrole van blaaskanker met behulp van de Bladder EpiCheck als alternatief voor cystoscopie

11 april 2020

In veel ziekenhuizen is het momenteel beperkt mogelijk om reguliere (poli)klinische verrichtingen uit te voeren. Voor patiënten die blaaskanker hebben gehad en worden gevolgd middels cystoscopieën betekent dit dat deze controles in beperkte mate of zelfs geen doorgang kunnen vinden. Sanquin Diagnostiek B.V. biedt in samenwerking met OLVG Lab BV en MML Medical de “Bladder EpiCheck” aan die kan worden ingezet als mogelijk alternatief voor een cystoscopie en een bezoek aan het ziekenhuis.

Bron: www.sanquin.org/nl

Bladder EpiCheck

Nieuw! Epicheck@Home

2 april 2020

Binnenkort starten wij in samenwerking met Sanquin Diagnostiek het Epicheck@Home project. De follow-up controles bij NIMBC kunnen straks volledig home based!

Hoe werkt het?
1. U stuurt de test naar de patiënt.
2. De patiënt stuurt zijn urine in.
3. Sanquin Diagnostiek analyseert.
4. U krijgt de uitslag.
5. Uitslag negatief: overweeg een cystoscopie over te slaan.

Wilt u op de hoogte gehouden worden? Meld u dan aan via info@mml-medical.nl

Binnenzak vest 103

Nieuwe binnenzakken

1 februari 2019

Vanaf heden zullen al onze straling beschermende vesten en rokken geleverd worden met 2 nieuwe binnenzakken. Hiermee komen de bestaande zakken aan de buitenzijde van de rokken te vervallen. Dit geeft u meer opbergmogelijkheden en een nog strakker design.

MML Medical-REMIX color series

MML Medical introduceert de REMIX color series

16 november 2018

De stralingsbeschermende kleding van MML Medical is nu leverbaar in een mix van Revolution kleuren die u zelf naar wens kunt samenstellen! Wilt u een blauw loodschort met oranje accenten of groen loodschort met gele accenten. Het kan allemaal met de Revolution kleuren. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden neem dan contact met ons op.

Contact

Heeft u vragen, of wilt u graag meer informatie over één van onze producten? Neem dan contact op met MML-Medical.
Bel ons op (0315) 642645 of mail ons op info@mml-medical.nl.
U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Administratieve informatie
BTW nr. NL850589861B01
KvK 52769895

Stel een vraag

Delen

Privacystatement                    © MML-Medical