Blog

Magneetsluiting

De Magneetsluiting: de nieuwste innovatie op het gebied van loodschort sluiting

21 juni 2023

De Magneetsluiting: de nieuwste innovatie op het gebied van loodschort sluiting voor optimale bescherming. 
In onze voortdurende zoektocht naar verbeteringen op het gebied van medische veiligheid, hebben loodschorten met een magnetische sluiting de norm veranderd als het gaat om het waarborgen van een optimale bescherming tegen röntgenstraling. Deze innovatieve oplossing biedt talloze voordelen ten opzichte van traditionele sluitingen en draagt bij aan een verbeterde gebruikerservaring. In deze blog gaan we dieper in op waarom loodschorten met magnetische sluiting de beste keuze zijn voor een doeltreffende bescherming. 

Goede pasvorm loodschorten

Het belang van een goede pasvorm van loodschorten voor een effectieve bescherming tegen röntgenstraling.

16 maart 2023

In de medische wereld is veiligheid van het allergrootste belang, vooral bij blootstelling aan potentieel schadelijke röntgenstraling. Bij het nemen van röntgenfoto's of het uitvoeren van procedures waarbij röntgenstraling wordt gebruikt, is het dragen van een loodschort van essentieel belang. Maar wist je dat de pasvorm van een loodschort een cruciale rol speelt in de mate van bescherming die het biedt? In deze blog duiken we dieper in op waarom een goede pasvorm van loodschorten van uiterst belang is voor een effectieve bescherming tegen röntgenstraling.

Strooistraling. Bescherm uzelf.

Strooistraling in het Cath-Lab

23 september 2021

Strooistraling. Bescherm uzelf.  
Tijdens een procedure in het cath-lab wordt straling afgebogen van het lichaam van de patiënt en verspreid naar alle delen van de kamer. Deze strooistraling wordt niet alleen geassocieerd met huidbeschadiging en oogletsel, maar het is ook aangetoond dat lage-dosis straling het aantal circulerende lymfocyten en chromosomale afwijkingen verhoogt, waardoor het risico op het krijgen van kanker toeneemt.

Contact

Heeft u vragen, of wilt u graag meer informatie over één van onze producten? Neem dan contact op met MML-Medical.
Bel ons op (0315) 642645 of mail ons op info@mml-medical.nl.
U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Administratieve informatie
BTW nr. NL850589861B01
KvK 52769895

Stel een vraag

Versturen

Delen

Privacystatement                    © MML-Medical