Over ons

MML-Medical is opgericht in de Achterhoek in Nederland. Onze missie is om innovatieve producten in Nederland te introduceren met toegevoegde waarde voor onze klanten (professionals) en/of zorgconsumenten.

MML-Medical is gevestigd in Ulft. Vanuit ons hoofdkantoor vertegenwooordigen wij verschillende producten in verschillende Europese landen. Naast de Nederlandse vestiging heeft MML Medical ook een Duitse vestiging in Belau (Schleswig-Holstein), MML-Medical GMBH.

MML-Medical heeft verschillende producten in haar portfolio binnen een aantal aandachtsgebieden: Urologie, Radiologie, Farmacie en Stralingsbescherming.

Waarom kiezen voor onze producten?
MML-Medical brengt innovatieve producten, tegen gunstige condities naar Nederland. Producten die u, uw praktijk of uw patient verder helpen.

Binnen elk aandachtsgebied hebben wij de juiste expertise en het juiste netwerk om onze producten succesvol te implementeren.

De Ablatiespecialist.
MML-Medical is in Nederland dé specialist op het gebied van cryoablatie, microwave ablatie (MWA) en radiofrequente ablatie (RFA). Als strategisch partner van een groot aantal ziekenhuizen en praktijken hebben wij een gerenommeerde staat van dienst. Wij denken graag met u mee over een oplossing die precies aansluit bij uw wensen.

De ablatietechnieken zijn minimaal invasief en daarmee uitermate geschikt om de druk op het gezondheidsstelsel te verlagen. Dagbehandeling in plaats van veel ligdagen, korte ziekenhuisbezoeken, lage complicatiecijfers gecombineerd met goede uitkomstmaten en dat alles voor een goede prijs. Dat helpt de zorg vooruit. Wij kunnen onze hoogstaande apparatuur en disposables aanbieden tegen een gunstige prijs.

U kunt niet kiezen tussen een van de verschillende ablatiemethoden? Geen probleem! Dat hoeft ook niet. Wij bieden u alle modaliteiten op maat en op aanvraag. U bent daarmee maximaal flexibel in uw keuze. U behandelt de laesie met de methode die daar om vraagt! Zo denken wij mee met onze klanten als “your strategic partner in medical devices’!

Contact

Heeft u vragen, of wilt u graag meer informatie over één van onze producten? Neem dan contact op met MML-Medical.
Bel ons op (0315) 642645 of mail ons op info@mml-medical.nl.
U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Administratieve informatie
BTW nr. NL850589861B01
KvK 52769895

Stel een vraag

Versturen

Delen

Privacystatement                    © MML-Medical