MML-Medical
Your strategic partner in medical devices
Producten
PBM - Persoonlijke Beschermingsmiddelen.

MML-Medical is leverancier van vele verschillende medische hulpmiddelen en technieken.

Ablatietechnieken
Wij zijn gespecialiseerd in producten voor cryoablatie, radiofrequente ablatie (RFA) en microwave ablatie. Met deze producten profiteren uw patiënten van een behandeling die minimaal invasief, maar toch maximaal effectief is. Zo is MML bijvoorbeeld marktleider op het gebied van RFA van (benigne) schildkliernoduli en bieden wij hierin gespecialiseerde opleidingscentra en een deskundig team.

MML-Medical onderscheidt zich door haar specialistische kennis, een uitgebreide assortiment en uitstekende service. Hierdoor mogen wij ons strategisch partner noemen van een groot aantal ziekenhuizen en praktijken in heel Nederland. Wij denken graag met u mee over een oplossing die voor uw situatie het meest geschikt is. U kunt onze apparatuur geheel vrijblijvend uitproberen, onder begeleiding van een van onze deskundige medewerkers. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige apparatuur en disposables tegen gunstige tarieven. In een tijd van almaar stijgende zorgkosten geen overbodige luxe!

Stralingsbescherming
MML-Medical is leverancier van hoogwaardige stralingsbeschermingsproducten, zoals loodschorten, loodbrillen, tafelschermen, steriele disposable doeken en steriele disposable loodhandschoenen.

Urologie
Innovatie in de urologie. Dat is waar wij voor staan. Naast cryotherapie biedt MML-Medical met de Synergo RITE en de Bladder EpiCheck blaaskanker urinetest unieke producten die het leven van blaaskanker patiënten kunnen verbeteren.

Farmaceutische medische hulpmiddelen
MML-Medical heeft tevens een focus op de farmacie met diverse (farmaceutische) medische hulpmiddelen in het assortiment.

En nog vele producten meer!
Kijk eens op onze productpagina!

Zoekt u wegen om uw product in Nederland te vermarkten? MML-Medical is altijd op zoek naar innovaties die van meerwaarde zijn voor de Nederlandse markt. Neem ook dan gerust contact met ons op! MML-Medical: Your strategic partner in medical devices!

Nieuws

Contact

Heeft u vragen, of wilt u graag meer informatie over één van onze producten? Neem dan contact op met MML-Medical.
Bel ons op (0315) 642645 of mail ons op info@mml-medical.nl.
U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Administratieve informatie
BTW nr. NL850589861B01
KvK 52769895

Stel een vraag

Versturen

Delen

Privacystatement                    © MML-Medical