MML-Medical
Your strategic partner in medical devices
Producten

MML-Medical is leverancier van vele verschillende medische hulpmiddelen en technieken.

Ablatietechnieken
Wij zijn gespecialiseerd in producten voor cryoablatie, radiofrequente ablatie (RFA) en microwave ablatie. Met deze producten profiteren uw patiënten van een behandeling die minimaal invasief, maar toch maximaal effectief is. Zo is MML bijvoorbeeld marktleider op het gebied van RFA van (benigne) schildkliernoduli en bieden wij hierin gespecialiseerde opleidingscentra en een deskundig team.

MML-Medical onderscheidt zich door haar specialistische kennis, een uitgebreide assortiment en uitstekende service. Hierdoor mogen wij ons strategisch partner noemen van een groot aantal ziekenhuizen en praktijken in heel Nederland. Wij denken graag met u mee over een oplossing die voor uw situatie het meest geschikt is. U kunt onze apparatuur geheel vrijblijvend uitproberen, onder begeleiding van een van onze deskundige medewerkers. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige apparatuur en disposables tegen gunstige tarieven. In een tijd van almaar stijgende zorgkosten geen overbodige luxe!

Stralingsbescherming
MML-Medical is leverancier van hoogwaardige stralingsbeschermingsproducten, zoals loodschorten, loodbrillen, tafelschermen, steriele disposable doeken en steriele disposable loodhandschoenen.

Urologie
Innovatie in de urologie. Dat is waar wij voor staan. Naast cryotherapie biedt MML-Medical met de Bladder EpiCheck blaaskanker urinetest unieke producten die het leven van blaaskanker patiënten kunnen verbeteren.

Farmaceutische medische hulpmiddelen
MML-Medical heeft tevens een focus op de farmacie met diverse (farmaceutische) medische hulpmiddelen in het assortiment.

En nog vele producten meer!
Kijk eens op onze productpagina!

Zoekt u wegen om uw product in Nederland te vermarkten? MML-Medical is altijd op zoek naar innovaties die van meerwaarde zijn voor de Nederlandse markt. Neem ook dan gerust contact met ons op! MML-Medical: Your strategic partner in medical devices!

Nieuws

BiopSafe podcast

MML-Medical podcast  Biopsafe

8 mei 2024

In deze aflevering hebben we een gesprek met Perci Stubbs van het Haaglanden Medisch Centrum over de risico's van Formaldehyde op de werkvloer en in de gezondheidszorg. Formaldehyde is een gevaarlijke stof die kanker kan veroorzaken. Veilig werken met Formaldehyde, vooral bij biopsies, is cruciaal. Zorg voor voldoende bescherming tegen blootstelling aan deze gevaarlijke stof.

Formalhyde gevaarlijk of niet

Formaldehyde: gevaarlijk of niet?

30 april 2024

Neem jij en/of jouw collega’s biopten af? Dan nodigen wij jou graag uit voor een lunchmeeting  ‘Formaldehyde, gevaarlijk of niet?” op 2 juli in Utrecht.  Daar bespreken wij alle gevaren van formaldehyde, de eisen van met Ministerie, en manieren om de blootstelling te vermijden. 
Formaline staat op de lijst van kankerverwekkende stoffen en processen van het Ministerie van Sociale zaken en werkgelegenheid (SZW). Werkgevers zijn hierdoor verplicht om hun medewerkers te beschermen tegen blootstelling aan deze potentieel gevaarlijke stof. Kom daarom naar de lunchmeeting op 2 juli, waar Percy Stubbs - Adviseur Gevaarlijke stoffen en Voorzitter landelijke werkgroep 'Cytostatica' en 'veilig werken met geneesmiddelen' u meer gaat vertellen over de gevaren en ook de beschikbare hulpmiddelen om blootstelling te vermijden. Een mooie kans om tijdens een gezellig lunch om met jouw collega’s te sparren over dit onderwerp! De uitnodigging tref je hieronder via de link.

Contact

Heeft u vragen, of wilt u graag meer informatie over één van onze producten? Neem dan contact op met MML-Medical.
Bel ons op (0315) 642645 of mail ons op info@mml-medical.nl.
U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Administratieve informatie
BTW nr. NL850589861B01
KvK 52769895

Stel een vraag

Versturen

Delen

Privacystatement                    © MML-Medical