De Magneetsluiting: de nieuwste innovatie op het gebied van loodschort sluiting voor optimale bescherming

Magneetsluiting

21 juni 2023

De Magneetsluiting: de nieuwste innovatie op het gebied van loodschort sluiting voor optimale bescherming. 
In onze voortdurende zoektocht naar verbeteringen op het gebied van medische veiligheid, hebben loodschorten met een magnetische sluiting de norm veranderd als het gaat om het waarborgen van een optimale bescherming tegen röntgenstraling. Deze innovatieve oplossing biedt talloze voordelen ten opzichte van traditionele sluitingen en draagt bij aan een verbeterde gebruikerservaring. In deze blog gaan we dieper in op waarom loodschorten met magnetische sluiting de beste keuze zijn voor een doeltreffende bescherming.

  1.  Snelle en eenvoudige sluiting: Loodschorten met magnetische sluiting bieden een ongekend gemak bij het aan- en uittrekken. De krachtige magneten zorgen voor een veilige en betrouwbare sluiting, zonder gedoe met gespen, riemen of klittenband. Dit bespaart waardevolle tijd en bevordert een soepel verloop van medische procedures.
  2. Volledige bedekking en bescherming: Net als bij traditionele sluitingen garandeert een loodschort met magnetische sluiting een volledige bedekking van het lichaam. De magnetische sluitingen zorgen ervoor dat het schort stevig op zijn plaats blijft, waardoor er geen ruimte ontstaat voor blootstelling aan straling. Dit verzekert de hoogst mogelijke mate van bescherming voor de drager.
  3. Aanpasbare pasvorm: Loodschorten met magnetische sluiting bieden de mogelijkheid om de pasvorm aan te passen aan de individuele drager. De magneten kunnen eenvoudig worden verplaatst om een optimale en comfortabele pasvorm te garanderen. Dit zorgt voor een betere mobiliteit en draagcomfort, wat essentieel is tijdens langdurige procedures.
  4. Duurzaamheid en levensduur: De magnetische sluitingen van loodschorten zijn duurzaam en bestand tegen slijtage. In tegenstelling tot traditionele sluitingen, die na verloop van tijd kunnen verslijten of losraken, behouden magnetische sluitingen hun kracht en functionaliteit gedurende de hele levensduur van het schort. Dit resulteert in een langere levensduur en bespaart kosten op lange termijn.
  5. Veiligheid en hygiëne: Loodschorten met magnetische sluiting verminderen het risico op mogelijke schade aan kleding of huid tijdens het sluitingsproces. In tegenstelling tot gespen, riemen of klittenbandsluitingen, die soms kunnen vasthaken of wrijving veroorzaken, zijn magnetische sluitingen glad en veilig in gebruik. Bovendien vergemakkelijkt het gladde oppervlak van de magneten het reinigen en desinfecteren van de schorten, waardoor optimale hygiëne wordt gegarandeerd.

    Kortom, loodschorten met magnetische sluiting bieden een revolutionaire oplossing voor effectieve bescherming. 

Contact

Heeft u vragen, of wilt u graag meer informatie over één van onze producten? Neem dan contact op met MML-Medical.
Bel ons op (0315) 642645 of mail ons op info@mml-medical.nl.
U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Administratieve informatie
BTW nr. NL850589861B01
KvK 52769895

Stel een vraag

Versturen

Delen

Privacystatement                    © MML-Medical