slide3

Onze leveranciers

 • Galil Medical

  Galil Medical is een Amerikaans bedrijf dat medische apparatuur voor Cryoablatie ontwikkelt en distribueert. De apparatuur die MML-Medical distribueert voor Cryoablatie zijn afkomstig van Galil Medical.

 • STARmed

  STARmed ontwikkelt, produceert en distribueert medische apparatuur waarmee Radiofrequente Ablatie uitgevoerd wordt. Zij ontwikkelen de VIVA RF generatoren en verschillende RF electroden (naalden) die nodig zijn om deze techniek te gebruiken. 

 • Barrier Technologies

  Barrier Technologies is een toonaangevende fabrikant van uiteenlopende beschermingsproducten voor de medische sector. De brillen uit het portfolio van MML-Medical zijn afkomstig van Barrier Technologies.

 • Imactis

  Imactis is gespecialiseerd in computerondersteunde interventionele radiologie.
  Imactis ontwikkelt innovatieve oplossingen om interventionele radiologen te helpen tijdens minimaal invasieve naald procedures
  (biopten, tumor ablations, vertebroplasties, infiltraties, drainages...).
  Het doel is om de nauwkeurigheid en de veiligheid te vergroten, complexe procedures te vergemakkelijken, de duur van de procedures te verminderen,
  het aantal controles te verminderen en betere behandeling van de patiënt.

 • Infab Corporation

  Infab Corporation is een innovator en vooraanstaand bedrijf in de stralingsbescherming-industrie. Het bedrijf is gevestigd in de USA. Infab produceert (lood)schort en stralingsbeschermings producten van het hoogste niveau.