slide3

Vacature: Accountmanager buitendienst

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een accountmanager buitendienst. Hij/zij zal verantwoordelijk zijn voor de Inspirachamber (www.mijnvoorzetkamer.nl

Vacature:

Accountmanager Buitendienst:

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het introduceren van een nieuw innovatief product, met goede onderbouwing in de respiratoire hoek. Kennis en ervaring in de medische sector is geen vereiste echter wel een grote pre! Wanneer jouw inwerktraject erop zit ben je klaar om de weg op te gaan en krijg je de vrijheid om jouw naam te verbinden aan een succesverhaal. Je introduceert nieuwe producten, genereert new business en beheert bestaande accounts. Je gesprekpartners zullen voornamelijk uit Apothekers bestaan.

Profiel:

  • Proactieve en representatieve (junior) accountmanager met flair en overtuigingskracht. Je bent zelfstandig en kunt goed omgaan met de vrijheden die bij deze functie horen.
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar ervaring in een sales functie is een eis (bij voorkeur buitendienst)
  • Je staat stevig in je schoenen, bent communicatief sterk en beschikt over een winnaarsmentaliteit. Daarnaast ben je een ster in het creëren van de gunfactor.
  • Je neemt graag initatief, kunt "out of the box" denken en bent vindingrijk in het creëren van nieuwe kansen.

Aanbod:

Een uitdagende en zelfstandige functie waarin je kunt meebouwen aan een succesverhaal. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto, telefoon, laptop en variabele beloning. Je krijgt ruim de kans om je persoonlijk te ontwikkelen binnen de organisatie. Eigen ideeën en inbreng worden gewaardeerd en gehoord.

Bij interesse mail naar info@mml-medical.nl tav dhr S. Löwenthal