slide3

Nieuws

 • Bladder EpiCheck
  09 Jul

  Dr. J. Boormans in het Erasmus MC start met pilot Bladder EpiCheck

  Dr. J. Boormans in het Erasmus MC start met een pilot om de waarde van de Bladder EpiCheck bij nacontrole blaaskanker te evalueren.

 • NBC Congrescentrum 1
  11 Mar

  NVS voorjaarssymposium

  Vrijdag 22 maart zijn wij aanwezig op het NVS voorjaarssymposium in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein. Het thema van deze dag is kwaliteitszorg en straling. Wij zullen aanwezig zijn met ons uitgebreide pakket van Stralingsbescherming. U kunt ons vinden op stand nummer 18. Onze collega's Wim de Groot en Wilben van der Meer verwelkomen u graag.

 • interior-pocket-accessible
  01 Feb

  2 nieuwe binnenzakken

  Vanaf heden zullen al onze straling beschermende vesten en rokken geleverd worden met 2 nieuwe binnenzakken. Hiermee komen de bestaande zakken aan de buitenzijde van de rokken te vervallen. Dit geeft u meer opbergmogelijkheden en een nog strakker design.

 • koperspiraal_TCu380A
  18 Jan

  De website voor onze koperspiralen is LIVE

  U kunt hier alle informatie vinden over de TCu380A en Multi-arm CU 375 standaard en short. Ook kunt u als professional een sample aanvragen van onze koperspiralen. www.koper-spiraal.nl

   

 • Synergo vertegenwoordiging MML Medical
  12 Dec

  Vertegenwoordiging therapie voor blaaskanker SYNERGO.

  MML Medical is trots op de nieuwe samenwerking met Medical Enterprise Europe voor de vertegenwoordiging binnen de Benelux van Synergo RITE in de strijd tegen niet-spierinvasieve blaaskanker.

1 2