slide3

Nieuws

 • NBC Congrescentrum 1
  11 Mar

  NVS voorjaarssymposium

  Vrijdag 22 maart zijn wij aanwezig op het NVS voorjaarssymposium in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein. Het thema van deze dag is kwaliteitszorg en straling. Wij zullen aanwezig zijn met ons uitgebreide pakket van Stralingsbescherming. U kunt ons vinden op stand nummer 18. Onze collega's Wim de Groot en Wilben van der Meer verwelkomen u graag.

 • interior-pocket-accessible
  01 Feb

  2 nieuwe binnenzakken

  Vanaf heden zullen al onze straling beschermende vesten en rokken geleverd worden met 2 nieuwe binnenzakken. Hiermee komen de bestaande zakken aan de buitenzijde van de rokken te vervallen. Dit geeft u meer opbergmogelijkheden en een nog strakker design.

 • koperspiraal_TCu380A
  18 Jan

  De website voor onze Protect koperspiralen is LIVE

  U kunt hier alle informatie vinden over de Protect TCu380A en Protect Multi-arm CU 375 standaard en short. Ook kunt u als professional een sample aanvragen van onze Protect koperspiralen. www.koper-spiraal.nl

   

 • Synergo vertegenwoordiging MML Medical
  12 Dec

  Vertegenwoordiging therapie voor blaaskanker SYNERGO.

  MML Medical is trots op de nieuwe samenwerking met Medical Enterprise Europe voor de vertegenwoordiging binnen de Benelux van Synergo RITE in de strijd tegen niet-spierinvasieve blaaskanker.

 • MML Medical-REMIX color series
  16 Nov

  MML Medical introduceert de REMIX color series

  De stralingsbeschermende kleding van MML Medical is nu leverbaar in een mix van Revolution kleuren die u zelf naar wens kunt samenstellen! Wilt u een blauw loodschort met oranje accenten of groen loodschort met gele accenten. Het kan allemaal met de Revolution kleuren. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden neem dan contact met ons op.

   

1 2